Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

IT-piacot célzó magazin indult: ICT Global

A print magazint negyedévente kétezer példányban jelentetik majd meg. Urbán Zsolt, a lap alapítója úgy gondolja, hogy egy olyan űr keletkezett az IT média piacon, amit a most induló ICT Global be tud tölteni. "Tudtam, hogy egy ilyen nehéz gazdasági környezetben is életre lehet hívni egy minden elemében prémium, üzleti IT média portfóliót, ami informatív, a célcsoportjának szóló strukturált tartalommal, hiteles és naprakész információkkal segít a piaci és szakmapolitikai döntéshozóknak az eligazodásban. Persze ehhez kell egy szakmailag kiemelkedő csapat is" - mondta Urbán Zsolt.

A lap a mai kornak megfelelően elsősorban az online és digitális tartalmakra kíván fókuszálni. "Természetesen nem állunk meg itt, és eltökélt szándékunk, hogy egy éven belül az ICT Global legyen a piacvezető médium ebben a szegmensben. Folyamatosan fejlődünk, jól kidolgozott stratégia mentén újabb és újabb portfólió elemekkel gazdagítjuk a kínálatunkat. Már nézhetik, hallhatják podcastjainkat, közösségi média felületeinket, hírlevelünket, weboldalunkat, élőben láthatnak bennünket a konferenciákon és készülünk egy olyan szakmai platform létrehozására is, ahol az ICT piac szereplői megoszthatják egymással tudásukat, tapasztalataikat" - hangsúlyozta az ICT Global alapítója.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról