Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Itt a KönyvtárMozi weboldala

Ez az oldalon foglalja össze a nemrégen kitalált KönyvtárMozi mozgalmat. Az IKSZ a megyei könyvtárak közreműködésével olyan településekre juttat el moziszolgáltatást, amelyeken megyei könyvtárak a KSZR-ellátók. A programba jelentkező könyvtárak az oldalon regisztrálhatják a vetítések adatait, így megállapítható, hogy hol, mikor, mit néztek meg. Azt, hogy mennyien, arról a még részben feltöltésre váró weboldal látogatója csak összegzett adatokat lát link Ám ezek alapján is kiszámítható a projekt költségvetése ismeretében, hogy mennyibe kerül egy (ingyenes) mozijegy. (MG)
-- Ramháb Mária, az Informatikai és Könyvtári Szövetség elnöke [a nyitó sajtótájékoztatón] kiemelte: "a KönyvtárMozi nem hagyományos mozi, hanem egy gyönyörű könyvtár, ahol körülvesznek minket a kötetek, de közben nekünk is adnak teret. Ezek az épületek sok mindenre alkalmasak, elsősorban arra, hogy együtt legyünk, akár kisebb, akár nagyobb csoportokban." (Kormány.hu)

Régebbi hírforrás(ok): KönyvtárMozi a kistelepülési könyvtárakban? -- Lehet, hogy lesz üzleti terv is? link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról