Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

ITTK-KLUB: Gyermekkor, mese és internet

Az ITTK (Információs Társadalom- és Trendkutató Központ) minden érdeklődőt meghív következő kötetlen klubbeszélgetésére, június 4-e, szerda koraeste, 18 órás kezdettel. A rendezvényen vitaindítót mondanak: Ranschburg Jenő gyermekpszichológus Pintér Róbert, az egyszervolt.hu oldalt fejlesztő cég vezetője. A beszélgetést az Információs Társadalom- és Trendkutató Központ kistermében tartjuk, amely a Műegyetem R épületének második emeletén található (210-es szoba). Az R épület a Petőfi híd budai hídfőjétől gyalog 2 perc, a Duna-parton az első épület. A témához minden előzetes felvetést-hozzászólást, előrebocsátó megjegyzést szívesen várunk. Kérjük, a rendezvény előtt feltétlenül látogasson el a link oldalára, miután ez jelenti majd a beszélgetés egyik fókuszpontját. Tisztelettel: Pintér Róbert házigazda; pinter.robert@ittk.hu Ehhez kapcsolódó hír: Arany Titán díjat kapott az egyszervolt.hu A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) az idén tavasszal immáron harmadszor hirdette meg az Arany Titán Díjat.

Hírforrás: Prím Online, 2003. jún. 1., link
2003. június 04.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=ittk-klub_gyermekkor_mese_es_internet
Régebbi hírforrás(ok): Prím Online, 2003. jún. 1., link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról