Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Jelentősen változik a közszolgálati bértábla -- a teljesítmény lehet végre a döntő?

A kormány szándéka szerint a közszolgálatban dolgozók fizetése függetlenedne attól, hogy a munkavállaló mennyi ideje van a pályán. Így a fiatal tehetség többet kereshetne az idősebb, már lustácska kollégájánál. Gyakorlatilag tavaly nyár óta folyamatosan olyan hírek keringenek a közszolgálatban dolgozók körében, amelyek szerint a kormány a bértáblák megszűntetésére készül. Kiderült, hogy a folyosói pletykáknak volt némi alapjuk, ugyanis Draskovics Tibor a Népszabadságnak nyilatkozva kifejtette: a táblarendszer megszüntetéséről nincs szó, de a bértábla kiigazítása szóba került. A közigazgatási reform végrehajtását felügyelő tárca nélküli miniszter szerint ugyanis a jelenlegi rendszer nem ad megfelelő rugalmasságot a munkáltatónak arra, hogy az iskolai végzettséget és a szolgálati időt nem kizárólagos szempontnak tekintve állapíthassa meg a dolgozó fizetését. - F: júl. 10.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról