Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Jó évet zárt az oroszlányi művelődési központ

A 2008. évi költségvetés, a kiegyensúlyozott finanszírozás, az önkormányzat által pályázott könyvtári támogatás és a felvállalt önrész, intézményi pályázataink, a bevételi terv túlteljesítése mind biztos alapul szolgált a feladatellátás megvalósításához -- mondja Mészáros Éva, a ház vezetője. Tavaly egyébként könyvtárunkban komoly mértékű dokumentum-beszerzés történt. Értékében közel négy és félmillió forinttal gyarapodott gyűjteményünk. Pótoltuk hiányainkat, gazdagítottuk a keresett szakkönyvek készletét, és kiemelt figyelmet fordítottunk a gyermekkönyvtári állomány frissítésére, korszerűsítésére, ugyanakkor felkészültünk a számítógépes olvasószolgálat teljes körű bevezetésére. -- Ami az idei évadot illeti, több újdonságról is beszámolhatok: Megpróbáljuk elindítani a Szenior Foglalkoztatási Klubot, melynek célja a 45 évnél idősebb lakosok segítése a munkahelykeresésben, s immár tizenharmadik alkalommal kerül sor tavasszal a Civileké a Ház programsorozatra, mely a kistérség kultúrájának, értékeinknek, hagyományainak, szokásainak feltárását és bemutatását tűzte célul. Házigazdái leszünk az Örökség Közép-dunántúli Gyermek Néptánc fesztiválnak májusban, melyre három megyéből közel 800-an érkeznek. - jan. 27.

Régebbi hírforrás(ok): Kemma, link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról