Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Jövő pénteken nyit a megszépült könyvtár Mosonmagyaróváron

Tavaly júliusban energetikai korszerűsítés miatt bezárta kapuit olvasói előtt a Huszár Gál Városi Könyvtár. Jövő pénteken ismét nyitott kapukkal várja jelenlegi és leendő olvasóit az intézmény.
Rendhagyó nyílt nap keretében várják az érdeklődőket január 10-én reggel 9 órától délután 5-ig a korszerűsített városi könyvtárban. Este fél 7-től pedig "Könyvtár kicsit másképp" címmel könnyűzenei koncertekkel kedveskednek a vendégeknek: a Rizikófaktor és az Empty Hearted Town zenekarok játszanak majd. A koncertek ideje alatt este 9 óráig a könyvtár valamennyi szolgáltatása igénybe vehető.
A könyvtár dolgozói figyelembe veszik a kéréseket és követve a trendeket számos újdonsággal kedveskednek a könyvek szerelmeseinek. A könyvtár blogján fotókon is bemutatják az újdonságokat. Tavaly 2539 könyvvel, 77 hangoskönyvvel, 39 zenei CD-vel és 454 DVD-vel gyarapodott a könyvtár állománya. Ebbe még nem tartoznak bele a decemberi megjelenések, amelyekkel ez a szám még gyarapodik. Az újonnan beszerzett kötetek között vannak az őszi-téli sikerkönyvek, a DVD-lemezek között megtalálhatók a legfrissebb megjelenésű, a moziban idén játszott újdonságok, valamint olyan hiánypótló filmek is, amelyek eddig nem voltak elérhetők a könyvtárban.
- Az elmúlt időszakban energetikai korszerűsítés, illetve akadálymentesítés történt a könyvtárban. A világítás megújítása, nyílászárók cseréje, modernebb fűtéstechnika, tetőszigetelés, illetve a napelemek telepítése valósult meg az energetikai projekt részeként. Ezenkívül akadálymentesítettek egy mosdót és kialakítottak személyfelvonót is - mondta el lapunknak Pázsit Marianna intézményvezető.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról