Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Jövőnket a magyar szaktudás és innováció alapozza meg

-- A Hewlett-Packard (HP) Magyarország vezérigazgatója december 16-án a Parlamentben mutatta be a kormányfőnek és az informatikai miniszternek a Sanmina-SCI tatabányai üzemében elkészült első HP számítógépet és tájékoztatta őket arról a - felfutás esetén - akár egymilliárd dollárt is elérő beruházásról, amelynek révén ötszáz új munkahely jöhet létre Magyarországon. A HP közvetlenül, illetve beszállítóin keresztül Magyarország egyik legnagyobb munkaadója. A gyártási tevékenység mellett jelentős szellemi tőkét igénylő kompetencia központokat működtet Magyarországon, illetve támogatásokkal, ösztöndíjakkal segíti a közép- és felsőoktatást. Medgyessy Péter rámutatott: A kormányzat célja, hogy a külföldi cégek egyre inkább a magyar szürkeállományra, szakembereink szaktudására támaszkodjanak a termelésben.

Hírforrás: MeH Sajtóiroda, 2002. december 16.
2002. december 18.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=jovonket_a_magyar_szaktudas_es_innovacio_alapozza_meg
Régebbi hírforrás(ok): MeH Sajtóiroda, 2002. december 16.
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról