Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kampány indul a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítésére

Évről évre több hulladékot gyűjtünk szelektíven, a szakminiszter szerint a fejenkénti mennyiség három éven belül meghaladhatja az unió átlagát. Egy közhasznú társaság hamarosan tájékoztató programot indít, melynek összköltsége százmillió forint. A szelektív gyűjtés fellendítésére a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium közreműködésével az Öko-Pannon Kht. hét országos önkormányzati szövetséggel együttműködési megállapodást írt alá. Ennek alapján a koordináló szervezet vállal egy olyan százmillió forintos tájékoztatási programot, amelynek keretében lakossági tudatformálási és oktatási tevékenységet végez.

Hírforrás: - F: jan. 21., link -- A könyvtárak -- a marketingfelfogás szerint -- folyamatosan figyelik környezetüket piaci rések után kutatva. Így nagy eséllyel veszik észre és tudnak időben kapcsolódni az információterjesztést, tudásgenerálást szolgáló projektekbe. Egyik ilyen lehet -- a példának okáért -- a környezetvédelem. Könyvtári piacfigyelés nélkül biztosan a nagyobb tőkeerejű szakmai és kevésbé szakmai vállalkozások részesülnek a megbízásokban. (MG)
2005. január 28.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=kampany_indul_a_szelektiv_hulladekgyujtes_nepszerusitesere
Régebbi hírforrás(ok): - F: jan. 21., link -- A könyvtárak -- a marketingfelfogás szerint -- folyamatosan figyelik környezetüket piaci rések után kutatva. Így nagy eséllyel veszik észre és tudnak időben kapcsolódni az információterjesztést, tudásgenerálást szolgáló projektekbe. Egyik ilyen lehet -- a példának okáért -- a környezetvédelem. Könyvtári piacfigyelés nélkül biztosan a nagyobb tőkeerejű szakmai és kevésbé szakmai vállalkozások részesülnek a megbízásokban. (MG)
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról