Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

KAPTÁR Coworking - szempontok kiváló közösségi irodákhoz

A coworking office, más néven közösségi iroda olyan hely, ahova bárki bejöhet dolgozni, tanulni, foglalkozásától vagy tevékenységi formájától függetlenül. Lazább, mint egy hagyományos iroda, de komolyabb, mint egy kávézó.

A budapesti Deák tértől és az Operától egyaránt 5 percre fekvő, 2012-ben nyílt KAPTÁR közösségi iroda a szabad és vállalkozó szellemű emberek coworking helye. Az irodakomplexum szolgáltatásaiból az alábbiakat emeli ki: alkalmi és rendszeres iroda használati csomagok (akár saját asztallal), közösségi tagság, tárgyalóbérlés, workshop helyszín (cateringgel), privát iroda, és székhelyszolgáltatás. (A képgalériát ld.: link ; fotók: KAPTÁR, MG)

A közösségi életről - pl. élménybeszámoló, szakmai előadás, strandlabda, bubble ball, digitális nomád találkozók, hetente közösségi ebéd - a holnapon elérhető blog és a galéria számol be.

2016-ban a KAPTÁR-t a világ 10 legjobb közösségi irodái között tartották számon link .

Néhány hasznos tartalom a KAPTÁR-blogból:
- Minden, amit tudnod kell a székhelyszolgáltatásról link
- Munka közben felfedezni a világot? [a digitális nomád...] link
- KAPTÁR: The Office paródia videó sorozat link .

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról