Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kecskemét állította ki a könyvtárosok legnyalkább verbunkját - A legsármosabb könyvtáros

Látják ezt a mosolyt? Virág Barnabás bizony ezzel győzte meg az internet népét, így megválasztották az ország legsármosabb könyvtárosának. A férfi a versenyt szervező kecskeméti Katona József Könyvtár zenei könyvtárában dolgozik. Sokoldalú személyiség: süt, főz, táncol és zenél. Főnöke szerint nevetésével csábítja be az olvasóterembe az embereket.
- A versenyt azért szerveztük, hogy megmutassuk, nem csak nők, hanem nagyon is vonzó férfiak is dolgoznak könyvtárosként - árulta el Ramháb Mária, a könyvtár igazgatója. - Barnabás pozitív kisugárzása lenyűgözi a fiatalokat. Egyáltalán nem csodálkozunk, hogy ő nyerte meg a versenyt. Bár az utolsó pillanatig izgulni kellett érte, mert fej-fej mellett haladtak a gyöngyösi versenyzővel. A fiatalembert végül kilenc szavazattal előzte meg. (Blikk)
- Mindeközben egy tényleg fontos szavazás is zajlik az országban, ahol kulturált férfiakból csinálnak szexuális tárgyat (444)
- Mi lenne, ha egy könyvtár olyannal tűnne ki, hogy egy társadalmilag érdekes témában egy portálra gyűjtené az összes hasznos információt (mondjuk menekültügy, szélerőművek stb.), s eMELLETT mutogatnának pl. könyvtáros szépfiúkat is? (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról