Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


'Kettő az egyben" akcióvá bővítette karácsonyi könyvmeglepetését a debreceni egyetemi könyvtár

A könyvtár link már tavaly is nagy sikerrel szervezte meg akcióját, amelyben könyvajándékkal kedveskedtek az oktatóknak, hallgatóknak, dolgozóknak, akik csaknem 100 kiadvány közül választhattak a Főépület könyvtárának karácsonyfája alól.
Az egyetem könyvtára most ismét megszervezte a könyvajándékozást, de ezúttal az olvasás fontosságának hangsúlyozásán túl, a könyvtár a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete Csokigyűjtő Akciójához, a "Hozz egy csokit, vigyél egy könyvet!" kezdeményezéshez is csatlakozott.
Most majdnem 300, elsősorban szórakoztató irodalmi jellegű könyv találhat gazdára, amelyek eredetileg adományként kerültek a DEENK állományába.
- Az egyetem Főépületében lévő könyvtár bejáratánál található csokigyűjtő doboz mellett bárki választhat a kötetekből, amelyeket elsősorban magyar nyelvű kiadványokból válogattak a DEENK munkatársai. Az ajándék egyben meglepetés is, hiszen nem lehet tudni, mit is rejt a csomag - mondta el a hirek.unideb.hu portálnak Petró Leonárd.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról