Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Kevesebb a beiratkozó - ezért felpörgetik a telefonos igényvizsgálatot Várpalotán

A pandémia miatt bezáró Krúdy Gyula Városi Könyvtár január közepétől részleges nyitvatartás mellett elindította kölcsönzési szolgáltatását. Ennek részleteiről s a tervekről kérdeztük Budai László intézményvezetőt.
- Az idei évet arra szánjuk, hogy tudatosabban és az igényeket jobban megismerve próbáljunk működni. Éppen ezért várható, hogy az olvasóinkat telefonon, e-mailben vagy egyéb kommunikációs csatornákon keresztül megkeressük, és megkérdezzük őket, mely szolgáltatásainkat szeretik, melyeket használják kevésbé, s mit vezessünk be a közeljövőben. Sajnos, ahogy az várható volt, lényegesen kevesebb olvasó tudott beiratkozni a könyvtárba az elmúlt egy évben. Emiatt is szeretnénk tudatosabban kommunikálni, s az eddigieknél is jobban megbecsülni azokat, akik régóta tagjaink. Egy hűségprogramot indítunk számukra, amelybe azok kerülhetnek be, akik legalább öt éve beiratkoztak a könyvtárba, s késedelmi díjakból adósságot sem halmoztak fel. Ezek az olvasóink a kezdeményezés keretében különböző kedvezményeket kapnak majd, s pluszszolgáltatásokat vehetnek igénybe az intézményben - mondta el a könyvtárvezető.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról