Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kevesebb könyvtárossal működik majd az Országgyűlési Könyvtár

Átszervezés miatt mondtak fel az Országgyűlési Könyvtár nyolc dolgozójának -- tudatta lapunkkal Szilágyi Zoltán, a parlament sajtófőnöke. Értesülésünk szerint a múlt héten -- számukra váratlanul -- küldték el a munkatársakat a könyvtárból, akadt, aki úgy tudta, hogy meg is szűnik az intézmény és múzeum létesül helyette.
Szilányi ezt cáfolta és közölte: ilyen elképzelés nem merült fel. Az viszont igaz, hogy 'az 1949-ben a kommunista diktatúra által megszüntetett' Országgyűlési Múzeum újjáalakul, melynek előkészítő munkálatai jelenleg is folynak -- tette hozzá.
Újabb elbocsátások most nem lesznek, az Országgyűlés Hivatalában ugyanis lezárult az átszervezés -- hangsúlyozta Szilágyi, amiből arra lehet következtetni, hogy az új főigazgató kezdeményezésére idén nyolcnál jóval több embert küldtek el a hivatalból. Az Országgyűlés sajtófőnöke egyébként tudatta: akiktől megváltak, azok végkielégítés, szabadságmegváltás, felmentési időre járó pénz címén átlagosan bruttó 3.282.086 forintot kaptak.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról