Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Kibővítették a kisteleki könyvtárat

Egy pályázatnak köszönhetően negyedével bővült a területe a kisteleki könyvtárnak link . Az intézményben most már egy számítógépes és egy oktatóterem is van, így akár rendezvények megtartására is alkalmassá vált.
Az eddiginél egynegyedével nagyobb alapterületen fogadja látogatóit a Kisteleki Ede Városi Könyvtár. Az intézmény 35 és félmillió forintos támogatásból újulhatott meg. Erdélyi Csilla igazgató elmondta, 55 négyzetméterrel lett nagyobb a könyvtár, miután egy számítógépes és egy oktatóteremmel bővítették ki.
- A helyhiány ezzel sem oldódott meg teljesen, de most már nem tűnik olyan zsúfoltnak az intézmény. Ráadásul most már kisebb rendezvényeket is tudunk majd tartani - magyarázta. A pályázati pénzből elvégezték az akadálymentesítést és nyílászárókat is cseréltek. Emellett új könyvespolcokat, székeket és asztalokat is vásároltak, illetve beszereztek színes fénymásolót és nyomtatót, hogy szolgáltatásaik körét ezzel is bővítsék. A megmaradó belső udvar területén kültéri programokat is lehet majd rendezni. Szeretnék, ha a könyvtár központi hely lenne a kisteleki lakosok számára, és bíznak benne, hogy olyan környezetet hoztak létre, ahová szívesen térnek be az emberek.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról