Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

'Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010' -- várható-e könyvtári díjazott, vagy magunkat minősítjük?

A Provident Pénzügyi Zrt., az Állami Autópálya Kezelő Zrt., valamint a Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. nyertek az idei 'Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010' versenyen. A megmérettetésen 19 szervezet vett részt a banki, biztosítási, telekommunikációs és kereskedelmi szektorokból, valamint a közszolgáltatók piacáról. Idén is megrendezték a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban versenyt. Az indulókra igaz volt, hogy nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfélkiszolgálásra, ezért eleve olyan cégek neveztek csak, akik tényleg esélyesnek tartották magukat. A telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában az átlageredmény 86%, míg a személyes megkérdezés kategóriájában 87% volt. Mindkét területen az ügyfélfogadás, az ügyfélkiszolgálás, a munkatárs értékelése valamint a búcsúzás témakörét járták körbe a 'titkos vásárlók'. Az összesített adatokból kiderült, hogy a rangsort nagyban befolyásolta a kapcsolódó termékekre való figyelemfelhívás, a telefonos ügyfélszolgálati munkatársaknak kevesebb mint 70%-a élt ezzel a lehetőséggel- összegezték a tapasztalatokat a szervezők.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról