Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Kívül-belül megszépült a tassi könyvtár

Felavatták szombaton a megújult tassi Közösségi Információs Központ és Könyvtárat link . Az épület energetikai felújítására a település 45 millió forintot költött.
A könyvtár épülete régen megért a felújításra, bár tartó szerkezetileg nem volt probléma, ám energetikailag már nem felelt meg a kor követelményeinek. A létesítmény teljes körű felújítása a megyei Területi -és Településfejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert 40 millió forintból, és az 5 millió forintos önerőből valósult meg.
A projekt keretében elkészült az épület hőszigetelése, a szakemberek újra cserélték a régi nyílászárókat, a padlóburkolatokat, megújult a fűtésrendszer és a tető is. A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárral közösen benyújtott sikeres bútorpályázatnak köszönhetően megújulhatott a belső tér is. Az intézményt Kapás Mihály plébános szentelte fel. A könyvtárátadó ünnepségen közreműködtek a Dalos Pacsírták és az András Edit vezette Csicsergők citerazenekar. A nemzetiszínű szalagot Ramháb Mária, a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár igazgatója, Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője és Német Gábor, Tass község polgármester vágta át.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról