Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Kívül-belül megújult a Sinka István könyvtár

A nyitást a május 21-én ünnepelt városnap eseményei közé illesztette az önkormányzat. A több mint egy évig tartó teljes külső- és belső felújítás után ismét fogadja látogatóit a Sinka István Városi Könyvtár link (Csömör), ahol immár minden szolgáltatás igénybe vehető. Elkezdődnek a hagyományos könyvtári programok, író-olvasótalálkozók, könyvtári foglalkozások.
Szémánné Veres Gabriella könyvtárvezető a felújítási munkálatokról is tájékoztatta a Naplót. - A műemléki védettség alatt álló épület homlokzatát felújították, a nyílászárók egy részét kicserélték. Az épület emeleti szintjének akadálymentes megközelítésére liftet telepítettek. A belső rekonstrukcióban a főbejáratnál információs pultot, ruhatárat, értékmegőrzőt és pénztárt alakítottak ki. Mindemellett a könyvtári terek is megújultak. A gyermekkönyvtár interaktív játékelemekkel gazdagodott, továbbá mesekuckó és mókavár várja az olvasókat. A tizenéves korosztály számára kamaszkuckót alakítottak ki, amely színvilágával, modern bútoraival laza pihenő-olvasó sarokként funkcionál a jövőben.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról