Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Kommunikálni tanul a parlamenti őrség. -- Van-e kommunikációoktatás a könyvtárosképzésben?

Parlamenti őrség: emberekkel is találkozni fognak. A kommunikációs készségeiket fejlesztő tréningre küldik az Országgyűlési Őrség tagjait -- írja a Bors. Az Országgyűlés honlapján szereplő adatok szerint összesen 7 millió 620 ezer forintot fizetnek az őrök képzéséért, amire azért van szükség, mert a jövőben turistákkal is kapcsolatba kerülhetnek.
A lap megkereste az Országgyűlés Hivatalát, ahol azt mondták neki, hogy a felkészítés során a résztvevők megismerik az ügyfélkezelés kommunikációs és viselkedési szabályait, valamint a konfliktushelyzetek erőszakmentes, de határozott kezelését.
A képzésre azért van szükség, mert az őröket fel kell készíteni arra, hogy 2014 tavaszától a Kossuth tér átépítését, az új látogatóközpont, valamint a parlamenti múzeum megalakulását követően megváltoznak az Országház őrzés-védelmi feltételei. Az Országgyűlési Őrség szakmai feladatainak végrehajtását más, a fegyveres és rendvédelmi szervekére általában nem jellemző körülmények között kell végrehajtani -- írta a Borsnak az Országgyűlés Hivatala.
Az idén januárban alakult őrség ruhája 170 millió forintba került, és a sajtóhírek szerint a csapat néhány tagja 400 ezres fizetésért védi a házelnököt.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról