Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Konferencia-adatbázis az ITTK honlapján

2002 márciusától érhető el a BME ITTK honlapján (link a nemzetközi konferencia-adatbázis. Az adatbázis az információs társadalommal kapcsolatos szakmai rendezvényeket foglalja magába, s ezeket négy kategóriába -- internet, információs társa- dalom, telekommunikáció és elektronikus kereskedelem -- csopor- tosítja. Különlegessége, hogy főleg a társadalomtudományi megközelítésű konferenciák töltik meg, az "információs társadalom" gyűjtőkategória pedig kizárólag ilyeneket -- a távmunkától a távoktatásig, a művészet új irányaitól a privacy-ig -- tartalmaz. Az adatbázisban egyszerűbb és gyorsabb a böngészés, mint a hazai gyakorlatban elterjedt esemény-naptárakban: a benne szereplő programokra összetett módon lehet keresni a négy alaptémakör, a konferencia címe vagy annak részlete, az időpont, a helyszín és/vagy az URL megadása alapján. A használat ingyenes, regisztráció szükséges.

Hírforrás: Prim Online 2002. június 19. link
2002. június 26.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=konferencia-adatbazis_az_ittk_honlapjan
Régebbi hírforrás(ok): Prim Online 2002. június 19. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról