Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvadomány a szentendrei és székesfehérvári katonák könyvtárának

Szentendre állomáson állt meg a Zrínyi Kft. 'könyvvonata', mivel előzőleg írásban kapott becses meghívást a soron kívüli érkezésre. (A szentendrei bázis parancsnoka, igazgatója, könyvtára találta ki a 1könyvvonat'-minősítést, meghívásuk már így, erre a névre szólt, s azóta elterjedt, köszönjük ? a szerk. megj.) A MH Központi Kiképző Bázisának, Mikusi Zsolt ezredesnek, parancsnoknak, valamint a MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolának, Dr. Kovács Tibor mk. ezredesnek, igazgatónak, és a könyvtár, a művelődési központ vezetőinek nyújtotta át a gazdag könyvszortimentet Gubcsi Lajos, a Kft. ügyvezetője, ezúttal már a 'könyvvonat' ötödik-hatodik állomásnál tartva. Osztatlan örömöt váltott ki a rugalmas felhasználás híre a könyvtárban és a bázis vezetőinél is: hogy gazdagíthatják a könyvtár állományát, és szabadon használhatják ajándékként a katonák között és városi civil kapcsolataikban, gimnáziumok, egyesületek megjutalmazására a bázis részéről, ünnepi alkalmakkor.
-- Szinte ugyanez Székesfehérváron...

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról