Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Könyvcsere - Fenntartható módon népszerűsíti az olvasást a Bookline

Kétszer van meg a Jókai összes a családi könyvespolcon? Keress fel egy Bookline Lapozót és cseréld be valami újra. Kampánybejelentő.
Időtartam és felületek - A kampány 2022. szeptember 15-től október 31-ig tart, a könyvcserepontok népszerűsítésére több eszközt és felületet is felhasznál a Bookline.
A médiakampány azokat a településeket célozza meg, ahol könyvcserepont található. A Lapozók helyszínekre szabott kreatívjait CLP, Billboard, indoor kihelyezésekkel, valamint marketingszakmai lapokban és helyi médiumokban megjelenő hirdetésekkel biztosítja, továbbá az alkotók online eszközöket is igénybe vesznek a könyvcserepontok népszerűsítésekor, ezekkel a hirdetésekkel marketing szakmai lapokban, valamint életmód magazinok felületén találkozhatnak majd az olvasók.
Emellett a kampány a Bookline saját felületein (hírlevél, közösségi médiaoldalak, bookline.hu) is látható lesz, a PR-osztály pedig közleményekkel kommunikál a marketingszakmai sajtó, a helyi orgánumok, valamint a szélesebb nyilvánosságot kiszolgáló lapok felé.

Kampánycél - A Bookline számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az olvasásnépszerűsítés, 2021-benezért jött létre a Bookline Lapozó könyvcsereprogram. A programmal a Bookline igyekszik elősegíteni az olvasás élményének megosztását és a már nem használt kötetek újrahasznosítását. 2022-ben a Bookline már hét megyében, tíz helyszínen van jelen a könyvcserepontokkal. Budapesten a Margitszigeti Kristály Színtéren, a Kopaszi-gáton, valamint az ELTE Múzeum körúti kampuszánál, a fővároson kívül pedig Győrben, Pécsen, Debrecenben, Szombathelyen, valamint Miskolcon, Szegeden és Gárdonyban találhatók Lapozók.
A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet az országban található Lapozókra, valamint arra, hogy a könyvcserepontokon található kötetek révén új, eddig még nem ismert történeteket ismerhetünk meg, a könyvek segítségével új világokat fedezhetünk fel.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról