Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyveket ajándékoz a DEENK, oktatóknak, hallgatóknak és dolgozóknak

A Debreceni Egyetem könyvtárának munkatársai fontosnak tartják, hogy karácsonykor könyv is kerüljön a fa alá, ünnepi meglepetésükkel is az olvasás fontosságára szeretnék felhívni az egyetemi polgárok figyelmét. 50, elsősorban szórakoztató irodalmi jellegű könyv találhat gazdára, melyek eredetileg adományként kerültek a DEENK állományába.
A Főépületben lévő könyvtár bejáratánál álló fenyő alatti könyvekből bárki választhat meglepetés jelleggel, hiszen a köteteket gondosan ünnepi csomagolásban helyezték a fa alá.
- A csomagolás előtt elzárt környezetben tartott, majd egyenként becsomagolt kötetekből bárki vehet - lelkiismerete szerint - lehetőleg egyet, hogy minél több egyetemi polgárnak jusson az ajándékból - mondta el Petró Leonárd, a DEENK közönségkapcsolati főigazgató-helyettese.
A könyvtár egységei a koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel ugyan nem fogadnak olvasókat, de az online szolgáltatásoknak köszönhetően az érdeklődők mégis hozzájuthatnak a kért kötetekhez.
A katalógusból kiválasztott könyvcsomagokat naponta 13 és 15 óra között lehet átvenni a DEENK könyvtáraiban, így a Főépületben is, ahol a megrendelt kiadványokon túl ajándékot is lehet választani a könyvtári karácsonyfa alól.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról