Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyves előfizetéses doboz indult olvasóknak és nassolóknak

Havi rendszerességgel fognak megjelenni a Booksy Boxok, amikbe könyvek és snackek kerülnek majd.
A karácsonyi szezon berobbanásával egyidőben indult el a Booksy Books könyves előfizetéses doboz, aminek a lényege, hogy a vásárlók havi rendszerességgel juthassanak hozzá friss olvasnivalóhoz és némi rágcsához. A cég ugyanis minden hónapban kiválaszt öt új megjelenésű könyvet, a vásárlók pedig hónapról hónapra eldönthetik, hogy ezek közül melyik kerüljön az aktuális dobozukba, ami mellé édességeket és egészségtudatos finomságokat is kaphatnak.
"Küldetésem egyszerű: minél több emberhez eljuttatni az olvasás örömét és segíteni felfedezni a legjobb új könyveket. Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek - és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon az ízlésének megfelelőt." - mondta a Booksy Box tulajdonosa, Bathó Éva.
Az alapító hozzátette, a nassolnivalók két helyről érkeznek a dobozokba. "Az egészségtudatos rágcsálnivalókat a Bijó Szakáruházzal együttműködve válogatjuk össze, az édesszájúaknak szóló dobozunkba pedig a Brandmix biztosít prémium minőségű csokoládékat, közel 20 európai csokoládégyár kínálatából." A könyvek pedig nem csak egy kiadó kínálatából kerülnek a csomagokba, hanem többek között a cég együttműködik a Lírával, az Animával és a Libri Csoporttal is. Bathó Éva egyébként közgazdász végzettségű, a Booksy Box elindítása előtt egy kézműves bútorokat gyártó cégnél, illetve egy banknál dolgozott.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról