Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyves Napok a József Attila Könyvtárban -- hagyományos programokkal

Dunaújváros -- Ingyenes beiratkozás és internethasználat, kölcsönzési amnesztia, valamint előadások sora vár az érdeklődőkre jövő héten hétfőtől vasárnapig, a Könyvtári Napokon.
A Könyvtári Napok alatt minden nap más előadással kényeztetik a látogatókat.
Hétfőn délután Beszéljünk őszintén a bölcsesség koráról! címmel tart előadást Léránt Erika pszichológus az időskor lelki egészségéről. Kedden öttől Félnünk kell? Kell-e félnünk? címmel dr. Szegál Borisz tanár beszél a bűnmegelőzésről, szerdán a túrázásról hallhatnak érdekességeket a Pentelei Bakancsosok túracsoport vezetőjétől, Fülöp Józsefnétől. Csütörtökön délután a gyermekkönyvtárban vidám, rajzolással egybekötött családi mesedélutánra várják az érdeklődőket, pénteken pedig két program is színesíti a napot. Fél négytől a gyermekkönyvtárban A varázslatos Balaton és Helka hercegkisasszony elnevezésű vetélkedő döntőjére kerül sor. Öt órától, a felnőttkönyvtárban pedig a Generációk kedvence: a novellaíró Móricz Zsigmond címmel tart előadást Szilágyi Zsófia irodalomtörténész.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról