Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvpromóció a templomban - tartalmas beszélgetések csiholója

Jártál-e már egy rendezvényen saját könyv- vagy dokumentumportékáddal? (MG)

A halottak napi evangélikus istentiszteleten egy képeskönyv-bolt alkalmazottja, Eli elmondta, hogy a templomi halottak napi összejövetelen felolvasott gyerekeknek olyan történeteket, amelyekben megtalálható a halál motívuma (ld.: link 15'30"-tól, németül). Mint mondta: nem jutott idő arra, hogy az elhangzottakat megbeszéljék, a gyerekek egymás után nyújtották neki a könyveket: ebből is olvassál. Úgy véli, a felnőttek tartanak a szomorú tartalmú könyvektől, szemben a gyerekekkel, akik befogadóbbak. Az istentiszteleten Eli felolvasott egy részletet, amelyben Jolanda, a kislány fogja haldokló anyja kezét. Érzi azt lassan kihűlni. S felmerül benne: hol van most anya? A történet persze tartalmas beszélgetés lehetőségét vetíti előre, akár otthon, akár az istentiszteleten. (MG)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról