Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Könyvtáradba 3083-mal több sajtótermék jár, ha van internet. Tájékoztat is belőjük?

Robbanásszerűen nőtt a magyar internetes újságok száma, amely az idén már meghaladta a háromezret. Mindeközben az internetes hirdetési piac is nő, de messze nem akkora mértékben, hogy eltarthassa a teljes piacot, ráadásul a bővülés szerkezete is kedvezőtlen a netes sajtónak.
Csaknem 50 százalékkal nőtt a magyarországi internetes sajtótermékek száma 2011 óta, amikortól a médiatörvény szerint kötelezően regisztrálni kell ezeket a médiahatóságnál. 'Folyamatosan nő a nyilvántartott internetes sajtótermékek száma' -- erről tájékoztatta a Világgazdaságot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az internetes újságok népszerűségét jelzi, hogy idén csaknem száz sajtóterméket regisztráltattak a hatóságnál, aminek eredményeként napjainkig 3083 internetes sajtóterméket és hírportált jelentettek be. A kérelmek száma alapján a megoszlás egyenlőtlen, és a 'regisztrációs hajlandóságot' befolyásoló különös tendenciák, egyedi tényezők nem jellemzőek ?ú-- válaszolta a hatóság arra a kérdésünkre, hogy milyen dinamika jellemzi a regisztrációs kedvet. Az első, 2012 eleji összesítés szerint még csak 2170 netes újságot tartott nyilván a médiahatóság.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról