Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtárakat, művelődési házakat élesztene újjá Hiller

A kulturális tárca a több célú, sok feladatot ellátó művelődési terek kialakítását támogatja - mondta csütörtökön Hiller István Tatabányán. A 'Közkincs program a harmadik évezredben' elnevezésű, a közép-dunántúli régió kulturális szakemberei részvételével megtartott konferencián az oktatási és kulturális miniszter hangsúlyozta: a Közkincs program hitel- és programtámogatási pályázatait a kormányzat az ez évben jóváhagyandó költségvetésében is támogatja. Az állami támogatásokat a települések valódi kulturális központjaiba kell irányítani, elsősorban a könyvtárakba. Ezeket elektronikus információs központokká kell alakítani, nem fenntartható, hogy az egyik sarkon egy településen E-pont, a másik sarkon művelődési ház, másutt meg könyvtár fenntartását kelljen biztosítani. 'Ezt nálunk gazdagabb országok sem engedhetik meg maguknak' -- jelentette ki Hiller István. - F: szept. 14.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról