Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Könyvtáravató Szőgyénben

Szőgyén község könyvtára új helyén, a felújított régi községháza épületében, megújulva várta az ünnepi megnyitóra mindazokat, akik szeretik a könyvet, a jó olvasnivalót.
"Szeretem a könyvet. Valamikor régen mélyen a szívemre szívtam a könyvek nyomdaszagát. Titokzatos, igaz mélységek nyíltak meg előttem" - idézte Fekete István gondolatait megnyitójában Mgr. Smidt Veronika könyvtáros. Ismertette a községi könyvtár történetét, helyszíneit, mindazok nevét, akiknek munkája 1962 óta visszaköszön, ha könyvekről, könyvtárról, irodalmi rendezvényekről emlékeznek meg a szőgyéniek.
Méri Szabolcs polgármester méltatta az 1909-ben létesített impozáns épületet, mely a falu központjában áll, díszeként és büszkeségeként a községnek. Elmondta, ebben az épületben kapott helyet a Művészeti Galéria is, mely több mint ötszáz alkotást tartalmaz. Köszönetet mondott Smidt Veronika könyvtárosnak, és mindazoknak, akiknek a munkája által valósult meg a könyvtár átköltöztetése és berendezése. A kultúrház mellett a régi községháza épülete és a könyvtár biztosítja, hogy községünk továbbra is a kultúra egyik központja legyen a régióban - mondta a polgármester.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról