Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtári internetkávézók -- árkörkép

Az IHM által kiadott "Internet abc -- Használati útmutató leendő internetezők számára" egyebek mellett felsorolja a hazai nyilvános internetező helyeket. A teleházakat máshol sorolva a 107 helyből 23 a könyvtár. Ezek a következők (rövidítve): Békés MK, Bonyhád VK, KSH Kvt., ELTE Egyetemi K., Postai és Távközl. Műv. Alapítvány Klubkvt., FSZEK Központi, Orsz Eü. Szakkvt., FSZEK III/8., Celldömölk VK, Dunaföldvár VK, Eger MVK, Jászberény VK, Kaposvár MVK, Makó VK, Mindszent VK, Nagykanizsa VK, Salgótarján MK, Szekszárd MK, Szentendre MK, Szentes VK, Szolnok MK, Szombathely MK, Zalai Nonprofit Szakkönyvtár. A könyvtárak a beiratkozáshoz kötött ingyenes és 600 Ft közötti áron kínálják óránként a szolgáltatást. Jellemző ár a 300 Ft. A legmagasabb közölt piaci ár a 780 Ft. A könyvtárak jellemzően konzultációs lehetőséget is kínálnak a használóknak. A jegyzékből nem derül ki a géppark minősége és mennyiségi mutatói, illetve a környezet milyensége.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról