Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Könyvtári konferenciát szerveztek - de szinte semmit nem tudunk róla

"Újra rendeztek Könyvtárak a hátrányos helyzetű emberek szolgálatában témakörben konferenciát a Publika Magyar Könyvtári Kör a Verseghy Ferenc Könyvtárral link közösen, Szolnokon. Legutóbb tizenöt éve tartottak hasonlót.
Czakóné Gacov Katalintól, a könyvtár igazgatójától megtudtuk, hogy a tizenöt éve megtartott első ilyen rendezvény óta nem volt példa hasonló konferenciára, főként nem ilyen nagy léptékűre. Hiszen nemzetközi előadót is vártak az intézménybe, Rob Daviest, aki a téma európai szakértője, és tizenöt éve is részt vett a konferencián.
A pénteki előadások arról szóltak, hogy ez alatt az idő alatt hogyan változtak a könyvtárak, a világ és az országos helyzet, Szekeres Pál miniszteri biztos pedig a kormányzati támogatásokról és a társadalmi esélyek növeléséről beszélt.
Péntek délután szekcióüléseket is tartottak, amelyeken kiscsoportos formában beszéltek a résztvevők a gyakorlati tapasztalatokról, ma délelőtt pedig a szolnoki joggyakorlatokat fogják megismertetni a helyi fogyatékkal élő embereket segítő egyesületekkel." Czakó Nóra NORA.CZAKO@MEDIAWORKS.HU

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról