Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Könyvtármozi - a szervezők számadása

A KönyvtárMozi eddigi, hatéves pályafutásának számadatairól a projekt országos koordinátora, a kecskeméti Katona József Könyvtár munkatársa, Bujdosó Aranka számolt be prezentációjában. Eszerint a kezdetben csatlakozó 98 településhez képest ma már 590 helységben és 4 könyvtárbuszon valósulhattak meg vetítések, ezek száma nem kevesebb, mint 10 ezer 262. Bács-Kiskun megye már a kezdet kezdetén aktív tagja volt a programnak, ahol 20 helyett ma már 55 településen, összesen több, mint 32 ezren vettek részt a programokon. A legnagyobb felfutás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tapasztalható, ahol 6 év alatt 11-ről 65-re nőtt a csatlakozó települések száma, melyhez még egy könyvtárbusz is társul, valamint Baranya megye, ahol 13 helyett már 56 településen és 2 könyvtárbuszon érhetők el a szolgáltatások.
A résztvevők száma 6 év alatt meghaladta a 150 ezret, melynek 68 százaléka gyerek, majdnem 24 százaléka felnőtt és 8 százalékot tesz ki az idős korosztály. Ezek a számok azonban csak egy pillanatnyi képet tükröznek, amelynek sikeres folytatását reméli a csatlakozott könyvtárosok mellett az IKSZ elnöke, Ramháb Mária is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról