Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtárostanárok levelezőlistája

'Ennek a levelező fórumnak volt egy freemail-es elődje, amit 2001-ben indítottunk útjára, a mellékelt levélben megfogalmazott céllal, a [Bács- Kiskun] megyében élő könyvtárostanárok segítésére. A megye határain azonban hamar túlléptünk, ma már határon túlról is van föliratkozott -- aktív -- tagja a fórumnak. Ennek utódja a mostani, mivel az előzővel technikai problémák voltak. Ebben a formájában 2004 szeptemberétől működik a fórum, és tényleg működik, mert ezen idő alatt 511 levél fordult meg rajta. Jelenleg 80 föliratkozott olvasónk van, aki rendszeresen megosztja gondjait és örömet a többiekkel.' Feliratkozás: konyvtarostanarok_foruma-subscribe@yahoogroups.com - Listagazda: Kiss Anna, anna@bacs-kisk-ped.sulinet.hu

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról