Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

KönyvtárPontot létesítenek az orosházi művelődési központ bejáratánál

Jövő hétfőtől kezdve, egészen a Justh Zsigmond Városi Könyvtár újranyitásáig egy KönyvtárPont várja majd a Petőfi Művelődési Központ előtt az érdeklődőket.
Továbbra sem lehetünk nyitva, de egy lépéssel megint közelebb kerülünk hozzá - írta a Justh Zsigmond Városi Könyvtár. Június 8-tól kezdve, egészen az intézmény újranyitásáig ugyanis egy KönyvtárPontot létesítenek a Petőfi Művelődési Központ bejáratánál, minden hétköznap 10 és 15 óra között.
Itt várják azokat az érdeklődőket, akik új könyveket szeretnének kölcsönözni, visszavinnék a korábban kivett darabokat, a telefonon vagy e-mailben leadott rendelésüket szeretnék elvinni, igényeiket adnák le vagy beiratkoznának.
A könyvek kiválasztásában előzetesen a könyvtár katalógusa áll az olvasók rendelkezésére, míg igényeiket e-mailben (konyvtar@justhvk.hu) vagy telefonon (68 413-696) keresztül jelezhetik az olvasók. Fontos tudni, hogy a visszahozott könyvek egyhetes karantént követően válnak újra kölcsönözhetővé. Könyvet házhoz szolgáltatásuk (melyről itt írtunk bővebben) továbbra is működik.
A KönyvtárPontnál emellett lehetőséget biztosítanak a megfelelő kézfertőtlenítésre, valamint mindenkitől kérik a másfél méteres távolság megtartását.
- A szabályok természetesen változhatnak, kérjük minden kedves olvasónk megértését - írta közleményében a könyvtár.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról