Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Könyvtárszakmai előadás - általános hetilapban?

Szerinted lehetséges lenne-e, ha mondjuk a vándorgyűlés előadásai - vagy legalább néhány közülük - megjelennének nem(csak) a szakmai sajtóban, hanem az országos nem szakmai ismeretterjesztő orgánumokban? Esélyes, hogy ilyen esetben az előadó felkészültsége és témája egyaránt kiemelkedő lenne. Élményt és elgondolkodási lehetőséget kínálna nem csak a szakmai berkekben (amelybe jellemzően bezárva érezzük magunkat), hanem azon kívül is. Ilyen akciók nyilván a könyvtári márkát is erősítenék a könyvtárak falain kívül is - és nem(csak) a közszolgálatinak nevezett orgánumokban, hanem ahol a tartalom minősége számít.

Voltak projektjeim, amelyekben ugyanazt a témát írtam meg szakmai illetve nem szakmai lapokban, hol engedéllyel azonos tartalommal link , hol azonos tartalommal,de különböző célcsoportoknak tálalva - sikerrel.

Lássunk egy példát arra, hogyan jelenhet meg egy szakmai konferencia anyaga egy országos, nem szakmai ismeretterjesztő hírportálon: Mennyire lehet az ember saját sorsának kovácsa? Szerző és előadó: Kende Ágnes
link . (MG).

Hírforrás: KIT-összeállítás ; Qubit
2024. május 19.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=konyvtarszakmai_eloadas_-_altalanos_hetilapban
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról