Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Köznevelés -- Újabb független lap válhat a kormány propagandájának eszközévé

A Köznevelés eddigi főszerkesztőjét és a stábot menesztik azzal, hogy a minisztérium megújítja a lapot. Szunyogh Szabolcs eddigi főszerkesztő -- aki attól tart, hogy a Köznevelés független hetilapból a kormány propagandájának eszközévé válik -- a történtekkel kapcsolatban az alábbi nyílt levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz.
A minisztérium, az EMMI megújítja a Köznevelést. Ehhez természetesen joga van, hiszen a minisztérium a laptulajdonos. Az új lapot új stáb készíti. Az új lap link sorsáról konkrétan semmit nem tudok. Az tény, hogy december óta nem jelent meg a Köznevelésnek egyetlen lapszáma sem. Tavaly szeptember óta zajlik a változtatás folyamata, ami az alaptalan ígérgetések és félretájékoztatások miatt nagyon sok személyes teherrel és fájdalommal járt a számunkra. Jelenleg a szerkesztőség többsége (magam is) állás nélkül vagyunk, van köztünk olyan kolléga, aki több, mint 30 évig dolgozott a minisztérium számára és most még egy köszönő szót sem kapott, idős fejjel munkanélküli segélyért áll sorba, de ezt a folyamatot nem kívánom részletezni.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról