Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közös szabadtéri olvasásra buzdít a megyei könyvtár Veszprémben

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár augusztus folyamán hétfőnként a színházkertben várja a lelkes olvasni vágyókat.
A szabad ég alatt, kellemes zöld környezetben, a szökőkút mellett különleges bája van annak, ha a kezünkbe veszünk egy-egy folyóiratot, magazint vagy könyvet, és eltöltünk egy kis időt magunkkal és kedvenc olvasmányunkkal. Erre ad lehetőséget a megyei könyvtár Olvasókert programja, ahol augusztus folyamán minden hétfőn, ha az időjárás is úgy akarja, a szabad levegőn olvashatunk akkor is, amikor a könyvtár egyébként zárva tart.
- 2014 óta van, tehát ez a hatodik éve, hogy megszervezzük az olvasókertet. A könyvtár hétfőnként zárva tart, és ilyenkor a hozzánk járó folyóiratokat, újságokat kihozzuk, és a kellemes időben szabad téren itt lehet olvasni velünk. A felnőtteknek szántuk ezt a programot, és akik hoznak gyerekeket, nekik játszósarkot állítottunk fel színezővel és kézműveskedéssel. Itt azért el lehet tölteni az időt kellemesen. Mindenkit sok szeretettel várunk, aki olvasni szeretne, de azokat is, akik csak ücsörögni, nézelődni, pihenni - mondta el Kovács Gabriella, a könyvtár munkatársa.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról