Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségi iroda vállalkozás - The Library néven

Brüsszel gyakran mutogatott szecessziós Maison Saint-Syr épülete mellett, az Ambiorix téren, az EU-negyedtől gyalog 3 percre található a The Library coworking office, azaz közösségi iroda. Nevét - The Library link (A Könyvtár) - a hálózat dán tulajdonosa adta, azaz a dán könyvtárimázs köszön vissza Belgiumban. Az irodában ezért is tapintható a hygge, mely a dán nyugalom és öröm kifejezése. A hálózat további irodákat is üzemeltet a városban. Igaz, a covid-járvány miatt az egyiket be kellett zárni. (A fotókat ld.: link )

Az iroda szolgáltatásai kiterjednek az ad-hoc bentdolgozásra, a tartós irodabérletre, irodai fizikai és személyes infrastruktúrára, székhelyszolgáltatásra, tárgyalóhely biztosítására, kerthasználatra, kerékpár-kölcsönzésre. Segítenek a helyi kapcsolatok építésében, információk nyújtásában, amiben - a helybiztosítás mellett - ki is merül könyvtári jellegű tevékenységük. Kényesen ügyelnek zöld gyakorlatukra és ebből adódó imázsuk fenntartására. Évente kétszer, tavasszal és karácsonykor rendeznek partyt, kapcsolatépítés céljára.

Honlapjukon fél napos térítésmentes próba-bérlést kínálnak az érdeklődőknek. Helena, Greener Habits Officer a KIT-nek elmondta: a coworking-piac az utóbbi években felpörgött, sok konkurensük jelent meg. Fennmaradásuk záloga az exkluzív helyszín mellett az irodabérlet-szolgáltatás. (MG)

Hírforrás: KIT-információ
2023. október 15.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=kozossegi_iroda_vallalkozas_-_the_library_neven
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról