Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségi szakácskönyvet állít össze az esztergomi könyvtár

Az esztergomi Helischer József Városi Könyvtár link Közösségek hete "Keressük értékeinket! - Itthon otthon vagyunk" program keretén belül keresi az esztergomi családok legkedvesebb ételeinek receptjeit.

Osszák meg az esztergomi könyvtárral a féltve őrzött családi ételeik titkait! Lehet az leves, főétel, édesség, bármi, csak finom legyen! A recepteket névvel ellátva az olvszolg@vkesztergom.hu címre lehet küldeni, de személyesen is el lehet juttatni az esztergomi könyvtárba.

Nyeremények: minden beküldő egy évre szóló, ingyenes beiratkozást kap a könyvtárba, amelyet az olvasóteremben vehet át. Továbbá a beküldők között egy ajándékcsomagot és ajándékkönyveket is kisorsolnak.

A receptek a könyvtár állományává válnak, amiből közösségi szakácskönyvet is készítenek, valamint a legjobbakat megjelentetik közösségi felületeiken is.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról