Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségi szerelőműhely 2. - ahogyan kommunikálják

Múlt heti anyagunkat link folytatva...
A közösségi szerelőműhelyt a szervezőnek legalább kétfelé kell kommunikálnia. A brüsszeli, Etterbeek városrész közösségi háza által szervezett rendezvényén a következő szóróanyagokat láthatjuk:

- Kidobni?! Semmi esetre sem. - A megadott link Belgium vallon (francia) részében működő repair café hálózatának honlapjára link vezet.
- Az ön repair caféja... Ide jegyzetelhet: ...
A Repair Café projektben gondolkodik? Lépjen kapcsolatba velünk az info@repairtogether.be címen. Azért vagyunk, hogy segítsünk, tanítsunk, bátorítsunk, és biztosítsuk: kezdő csomag a látatóság megteremtéséhez, kommunikációs hálózatunk segítségével, továbbá személyre szabott tanácsokkal szolgáljunk és minden olyan információt megadjunk, amit a többi belgiumi Repair Caféval való kapcsolattartás hozhat (események, találkozók, közös küzdelem a tervezett elavulás ellen, stb.)
- A Repair Café továbbá... Segítség a szomszédban: önkéntes javítómesterek segítenek megmenteni számítógépét, elektronikai berendezéseit, háztartási gépeit, kisebb bútorait, ruháit, kerékpárjait illetve más hibás vagy sérült tárgyakat. Szomszédok találkozása: lehetőség a környék lakóinak megismerésére, egy kávé vagy egy sütemény mellett, barátságos légkörben!

Kis kártyán: Ne kísérletezz tovább, gyere, hozd el a repair caféba. Keresd meg a hozzád közel eső repair cafét. - link

Hírforrás: KIT-információ
2023. november 12.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=kozossegi_szerelomuhely_2_ahogyan_kommunikaljak
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról