Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségi tájékoztatási és rekreációs erőmű - Upper Norwood könyvtára 2.

A közkönyvtár képtelen a közösség szerteágazó igényeinek egymagában megfelelni. Ezt belátva nélkülözhetetlenek a helyi, vagy országos civil és üzleti szervezetekkel való együttműködések.
Korábbi hírünket link folytatva:
4. KÉPESSÉGFEJLESZTÉS
- Babák érzékenyítése (Baby Sensory link ) díjjal elismert közösség, melyben ellazulhatsz és találkozhatsz frissen szülővé vált társaiddal, miközben fejleszted 1-13 hónapos gyermeked környezet iránti fogékonyságát; mindezt csütörtökönként délelőtt. A részvételhez előjegyzés szükséges.
- Angol mint idegen nyelv (ESOL) - mely a nyelvtanulásban a hangsúlyt a másokkal való találkozásra, praktikus készségek elsajátítására helyezik; kezdő, középhaladó és haladó szinten, ami praktikusan a bevándorlók támogatása.
- Személyes tanácsadás ConnectingU (kb: összekötni téged) néven, közösségi beilleszkedés, barátkozás, támogató csoport megtalálása, praktikus tanácsok a személyes bevételek, adósságok, egészségügyi kérdések kezelésére, önkéntesség munkavállalás, lakhatás, megtakarítások az energiaszámlán. A programot az önkéntesekkel dolgozó The London Community Foundation link (Londoni Közösségi Alapítvány) biztosítja városszerte.
- Segélyvonal gyerekeknek (Childline) link mely szórólapon ajánlja magát a könyvtárban: "Aggódsz, beszélned kellene valakivel?" Online és telefonon, ingyenesen elérhető szolgáltatás.
- "Befektetés az agyakba" (IM Tuition) általános és középiskolás gyerekeknek segít az önbizalom megszerzésében link Az egyes vizsgák előkészítéseként működő foglalkozások térítésesek. A tutorok, ismerve a nemzeti tantervet, tanulási stratégiák átadásával támogatják a diákok előmenetelét.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról