Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Közösségi tér Kunszálláson -- a megye negyvenötödik integrált közösségi szolgáltató tere

Új közösségi térrel bővült a kunszállási Petőfi Faluház. Az úgynevezett integrált szolgáltató központ ünnepélyes átadását a harmadik Kun-Szállásfoglalás keretében a hétvégén tartották.
Bács-Kiskun megye negyvenötödik integrált közösségi szolgáltató terét adták át a hétvégén Kunszálláson. Több mint 23 millió forintos uniós támogatásnak köszönhetően bővül ki a Petőfi Faluház. Az 'üvegpalotában' kapott helyet az új számítógépekkel és bútorokkal felszerelt községi könyvtár -- tudtuk meg Kovács Imre, polgármestertől. Hozzátette: az épület hároméves működtetésére plusz 6 millió forint támogatást nyertek a vidékfejlesztési minisztérium pályázatán.
Magyarország egyik legnagyobb közművelődési beruházásának keretében 27 milliárd forintos támogatással, 435 közösségi szolgáltató tér nyílik hazánkban. Ennek egyik gyöngyszeme a kunszállási közösségi tér, ami igazán szép példája a civil összefogásnak és az önkormányzati támogatásnak -- mondta köszöntőjében Eperjesi Tamás. A NAKVI (Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet) főigazgató-helyettese.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról