Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Lájkoljuk a POLCODAT - használómegtartás, virtuálisan

A Helischer József Városi Könyvtárban link , Esztergomban új akciót indítottunk útjára. Facebook oldalunk link népszerűségének növelését tűztük ki célul. Egyrészt az olvasók könnyebb elérését, másrészt a könyvtár népszerűsítését tartottuk fontosnak, amikor kitaláltuk az új játékot, illetve proaktív módon igyekszünk felkészülni az esetleges újabb, vírus miatti bezárásokra. "Lájkoljuk a POLCODAT" címmel indítottuk játékunkat, amely 2020. november 2. és 30. között tart.
Az olvasókat arra biztatjuk, mutassák meg otthoni polcaikat, majd válasszanak három könyvet, amelyet meg szeretnének nyerni. Fontos, hogy a játékban résztvevők és két barátjuk, akiknek ajánlják, kedveljék a bejegyzésüket, és minél többeket ösztönözzenek erre. A fotókhoz kértük, hogy írják oda, #helischerpolcolj, mert így könnyen vissza tudjuk keresni a pályázókat, amikor lejár a játékidő. Tapasztalataink szerint az első napokban lassan indult a játék, de napról napra többen veszik a bátorságot a részvételre. (Schmöltz Margit)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról