Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 


Legókiállítás Pakson - a használók hobbijának beemelése

Körmöczi Zoltán legóterepasztalai, diorámák és jelenetek, valamint ritka, különleges készletek és figurák láthatók a paksi tárlaton.
Abszolút rendhagyó - mondta a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtárának vezetője, Lampert Marianna a tékában nyílt új tárlat kapcsán. A könyvtárgalérián Körmöczi Zoltán saját tervezésű és építésű legóterepasztalai, diorámák és jelenetek, valamint ritka, különleges készletek és figurák láthatók.
- A könyvtár ezen részén amatőr és profi képzőművészek mellett az olvasók kapnak bemutatkozási lehetőséget. Alkotásaikat és gyűjteményeiket tárhatják a közönség elé - fogalmazott a könyvtárvezető. Körmöczi Zoltán a megnyitón elárulta, hogy gyerekkorában viszonylag kevés legója volt, öt éve - miután ajándékba kapott két kisebb dobozkával - kezdett újra építeni, s ráébredni, hogy felnőttek is legóznak. Azóta egy hobbi- és kiállítóközösség tagjaként több tárlaton megfordult. Mostani kamarakiállítása február 6-ig látható a könyvtár nyitvatartási idejében. Hobbija - mondhatni - családi vállalkozás, hiszen kisfia és kislánya is be szokott kapcsolódni a terepasztalok elkészítésébe.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról