Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Magyar Internet Kamara alakul

A MIME (Magyar Internetezok MagánEgylete) kezdeményezésére Magyar Internet Kamara alakul, melynek elsődleges feladata - többek között - a magyar Információs Társadalom elmozdítása a holtpontról, majd valamennyi, a szakmai szempontokat súlyosan sértő működési mechanizmus orvoslása, karbantartása. Törvénymódosítást igénylő előterjesztés készül, melynek benyújtására Molnár Gyula (MSZP) az Informatikai Bizottság alelnöke és Simon Gábor (MSZP) az MSZP OT alelnöke az előzetes egyeztetések alapján vállalkozott. Rogán Antal (Fidesz-MPP) támogatásáról biztosította az Egyletet és várja a tervezetet. Az addig hátralévő időben a MIME és a Szervező Bizottság az alapító tagok közvetlen felkérésével foglalkozik.

Hírforrás: FigyelőNet
2002. szeptember 25.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=magyar_internet_kamara_alakul
Régebbi hírforrás(ok): FigyelőNet
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról