Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  
 

Bejelentkezés

E-mail:
Jelszó:
Elfelejtette a jelszavát?
Regisztrálás >>>
Bejelentkezés után van lehetőség a regisztráció törlésére.


Magyar tudósok panteonja és Nobel-díjasok múzeuma épül a fővárosban

A magyar tudósok panteonja és a Nobel-díjasok múzeuma szimbolikus alapkőletételeként, Nobel-díjas magyar tudósok és világra szólót alkotó társaik közös márványtábláit avatták fel az ELTE Természettudományi karának aulájában csütörtökön, Bolyai János születésnapja alkalmából. Az öt-tíz év alatt megvalósuló, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), a Magyar Tudományos Akadémia (MTA), a Bolyai János Alapítvány, az Országos Széchenyi Könyvtár, valamint a Bay Zoltán Tudomány és Technikatörténeti Alapítvány összefogásával induló program első lépéseként a lágymányosi egyetemvárosban a Magyar Tudósok körútja mentén 14 világra szólót alkotó magyar tudós szobrát állítják fel a Hősök tere mintájára -- mondta Klinghammer István, az ünnepségnek helyet adó ELTE rektora az MTI-nek. - F: dec .15.

Régebbi hírforrás(ok): link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról