Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Még több puff a nyári könyvtárban Aradon

Júliusban kezdte meg működését a nyári vakáció idejére létrehozott szabadtéri könyvtár Aradon, a Maros-parton, két helyszínen: az Európa parkban és a mikelakai sportcsarnok közelében lévő Gyermekparkban. Az Arad Megyei A. D. Xenopol Megyei Könyvtár kezdeményezésére, az Arad Megyei Tanács támogatásával sikerült megvalósítani, hogy a vakáció ideje alatt kulturális, szórakoztató szabadtéri tevékenységeknek otthont adó helyet biztosítsanak.
"Nagyon örvendünk, hogy viszonylag rövid idő alatt elterjedt a hírünk, és naponta egyre többen látogatják meg helyszíneinket. Sokan már tudják, hogy kedden, szerdán és csütörtökön kollégáink különböző tevékenységeket tartanak a gyermekeknek, így nyilván ezeken a napokon sokkal többen jönnek" - olvasható a könyvtár közleményében.
Az intézmény vezetősége, látva a nagy sikert, és hogy még kényelmesebbé és kellemesebbé tegye a helyszínt a látogatók számára, időközben még több komfortos ülőkét, puffokat szállított ki a zöldbe. "Látva a rendezvény népszerűségét, fenntartások nélkül támogattuk a könyvtárat további kerti ülőalkalmatosságok beszerzésében, hogy minél több gyermek számára tehessük így kényelmessé, élvezetessé az izgalmas tevékenységeket" - nyilatkozta Răzvan Cadar, az Arad Megyei Tanács alelnöke. (via ReMeK-e-Hírlevél)

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról