Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Megjelent az Encarta új verziója

A Microsoft nyilvánosságra hozta az Encarta Reference Library 2004-es verzióját. A DVD-n és CD-lemezen egyaránt elérhető Encarta Reference Library 2004 a következő új és továbbfejlesztett szolgáltatásokat tartalmazza: a Discovery Channel televíziós csatorna műsorai (109 percnyi oktatási témájú videofilm a legkülönbözőbb területekről), Visual Browser, az áttekinthetőség szolgálatában, továbbfejlesztett Homework Center, segítség a házi feladatok elkészítéséhez. (...) Az Encarta Reference Library 2004 ezenkívül a következő összetevőket is tartalmazza: Encarta Encyclopedia Deluxe 2004, Encarta World English Dictionary, Thesaurus, Translation Dictionaries, valamint a díjnyertes Encarta Africana, több mint 68 000 ellenőrzött cikk, multimédiás tartalom, beleértve különböző rádióműsorok, hírek és időjárás-előrejelzések lekérését, virtuális térképek, útvonalak és időtervek, diagramok és ábrák, aktuális statisztikai adatok, játékok és még sok minden más. A világot interaktív tanulással felfedezhetővé tevő Encarta Reference Library napjaink legnagyobb példányszámban eladott* referenciaszoftver-csomagja.Az Encarta termékcsalád kiegészítéseként a Microsoft a fogyasztók figyelmébe ajánlja az Encarta Encyclopedia Deluxe programot, amely hatalmas mennyiségű naprakész adatot tartalmaz az otthoni és az iskolai tevékenységekhez, valamint az Encarta Encyclopedia Standard programot is, amely az egész család számára kínál aktuális információt tartalmazó útmutatókat. Az Encarta-portfolió a Microsoft HRD-részlegéhez (Home Retail Division) tartozik.

Hírforrás: Prim Online, 2003. július 29. link
2003. július 30.  •  Továbbküldöm a hírt
Link e hírhez:
http://www.kithirlevel.hu/index.php?kh=megjelent_az_encarta_uj_verzioja
Régebbi hírforrás(ok): Prim Online, 2003. július 29. link
legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról