Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Megújult a Békés Megyei Könyvtár arculata

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával átlátható, egységes megjelenést kapott a Békés Megyei Könyvtár link . Az intézmény új arculati kézikönyvét Dávid Márk békéscsabai tervezőgrafikus készítette. A kézikönyv meghatározza a betűtípust, a tipográfiát, mely a könyvtár eredeti stílusához és felirataihoz igazodik.
- Egységes megjelenést kaptak a könyvtárlátogatók tájékozódását és a könyvtárhasználatot segítő információs táblák, valamint a tájékoztató feliratok. Megújult az intézmény logója, a letisztult arculat a könyvtár Facebook-oldalán és az elektronikus hírlevelében is visszaköszön. Az arculati kézikönyvnek megfelelően módosult a kisarculati elemek (névjegykártya, levélpapír, boríték) stílusa. Informatív könyvtárhasználati brosúra készült, mely az intézmény bemutatása mellett hasznos tudnivalókat is tartalmaz - részletezte Juhász Zoltán, a könyvtár munkatársa.
Mint megtudtuk, a megújult arculattal a látogatók a könyvtár meghívóin, plakátjain, közösségi felületein és természetesen a könyvtári terekben is találkozhatnak.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente (júliusban, augusztusban kéthetente), térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 28.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x%-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról