Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Megújult a Kunfehértói Közösségi Színtér és Könyvtár

Több sikeres pályázatnak is köszönhetően mostanra kívül-­belül megújult a Kunfehértói Közösségi Színtér és Könyvtár. A közelmúltban ünne­pélyesen felavatták és átadták a könyvtárat, ahol a gyerekeknek külön rész­leget is kialakítottak.
A fejlesztés már régóta esedékes volt, hiszen az épület, amelyben a könyvtár, információs és közösségi hely található, külsőleg megújult ugyan az elmúlt időszakban, a belső tere azonban már régen elavult, korszerűtlen volt. A mostani pályázatban több fejlesztés is megvalósult.
A könyvtár felújítására és az új berendezésekre a Nemzeti Kulturális Alap pályázatán indult az önkormányzat, amelyen 3,498 millió forintot nyert, ehhez az összeghez az elnyert keret tíz százalékát tette még hozzá a település.
A felújítás során a gyerekeknek kialakítottak egy külön teret a számukra megfelelő bútorzattal. Az új polcok és berendezések az épület másik felén lehetővé teszik a felnőttek számára is a kényelmes válogatást és olvasást, az új szőnyegek és kiegészítők pedig otthonos légkört teremtenek.
- Egy intézmény fejlesztése nagy ünnep és kivételes esemény egy kis település életében - mondta köszöntőjében Huszár Zoltán polgármester, aki külön is kiemelte, hogy a pályázat megvalósításában komoly segítséget nyújtottak a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár munkatársai.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

Az alábbi mezőbe beírva az email címét, feliratkozhat a KIT hírlevelére.

* név:
* e-mail cím:
intézmény, cég:

adatkezelési szabályzat elolvasása


Az itt megadott adatokat csak a hírlevél kiküldésére használjuk fel.Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Több mint 23.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról