Keresés a KIT archivumában:  
Könyvtár Információ Társadalom
Heti hírlevél információs és könyvtári szakemberek számára - Szemlék, hírek, kommentárok    angol zászló english flag  

Megújult Nyíregyháza legforgalmasabb fiókkönyvtára

A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár 120 millió forintos uniós támogatást nyert tanulást segítő infrastrukturális fejlesztésre, amiből több mint 17 millió forintot fordítottunk a Vécsey utcai fiókkönyvtár felújítására. A beruházás során akadálymentes bejáratot és nagyobb oktatási teret alakítottunk ki, olvasói mosdó épült, klímaberendezéssel gazdagodott az épület. Emellett átalakítottuk és bővítettük az elektromos hálózatot, kicseréltük a nyílászárókat, valamint 6,5 millió forint értékben a teljes bútorzat is megújult - sorolta Tomasovszki Anita könyvtár­igazgató. Kifejtette: a projekt befejező részében, 2019 első felében közel kétmillió forint értékű informatikai berendezések érkeznek a fiókkönyvtárba. Olvasói internetsarkot alakítanak ki, a gyerekek kipróbálhatják a mesetabletet, digitális képzéseket támogató eszközök várják az olvasókat.
- A pályázat eredményeként a fiókkönyvtár már alkalmas harminc ember befogadására, különböző oktatási formák megvalósítására, de csoportos könyvtárhasználati, ismeretszerző foglalkozás, vetélkedők, író-olvasó találkozók, családi programok megtartására is. Bízunk benne, hogy örömmel veszik birtokba a város egyik legforgalmasabb fiókkönyvtárát.

legyenek kit hírei saját honlapján

Feliratkozás

A heti ingyenes KIT Hírlevelet megrendelheted a kit@gmconsulting.hu-ra írt "Megrendelés" tárgyú levéllel, név és intézmény megadásával, mellyel jelzed az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását.

A hírlevél lemondása: ugyanígy, de „Lemondás” tárgymegjelöléssel.
Hírlevélről

A hírlevél hetente, térítésmentesen, csak elektronikus formában jelenik meg. A KIT nyomtatott példányai megtalálhatók a Könyvtörténeti és Könyvtártudományi Szakkönyvtárban is (Könyvtári Intézet, Budapest).

A KIT-archívum tartalma:
Közel 25.000 hír, 2002-től
A KIT-et az EPA (Elektronikus Periodika Adatbázis) is archiválja.

A megrendelők száma kb.:
700 fő

Olvasói létszám:
kb. 1000 fő

Adatvédelem
A KIT szerkesztői a birtokukba kerülő használói adatokat bizalmasan kezelik, azt csak az eredetileg megjelölt célra használják, harmadik fél részére nem adják át. A használati adatokat a csak az egyedi adatközlőket (ha tudomásukra jut) nem visszafejthető módon, összegezve teszik közzé. Pl.: összes olvasói létszám, vagy felmérés eredményeképpen: a KIT-olvasók x %-a vezető beosztású. A használói felmérésekben a válaszadás anonim.
A szerkesztők a KIT-tel kapcsolatos visszajelzéseket egymás között megbeszélik, és visszajeleznek a levélírónak.
Adatkezelési tájékoztató

A KIT tulajdonosa:

GM Info Consulting Kft.
www.gmconsulting.hu


impresszum | szerkesztők | észrevétel e portálról